Min bakgrunn

 • Nettsidens innehaver -  Liv Edith Yttervik.
 • 1960 modell
 • Yngst i en barneflokk på 6
 • Fødested -  Sørøya i Vest- Finnmark
 • Bor nå -   landlig i Trondheim kommune
 • Gift med en koselig handyman og musiker
 • Mamma til to voksne jenter
 • Mormor til 2 barnebarn

 

Liv betyr : "vern, beskyttelse og liv"   

Edith betyr: " Rikdom/fremgang i striden"       

I følge numerologien er tallet mitt 3 og betyr en emosjonell, følsom, kreativ og inspirende energi. Kunstnere, forfattere og skuespillere faller ofte innenfor denne kategorien.Det handler om å uttrykke seg fritt og uten grenser. Tallet viser behov for kommunikasjon og lar energi uttrykkes gjennom skrift,tall, underholdning og kunst.   

Utdannelse, kurs og arbeid

 • Frisør og svennebrev:  Brundalen vidg. skole     1982 - 1985
 • 24 år ved Rainas Hårpleie                                    1986 - 2010
 • Negelakademiet                                                              1995
 • Astrologiskolen Herkules Eksoterisk                  2010 - 2012
 • Astrologisk.H: Fordypning og spesialisering      2012 - 2013
 • Bare Velvære( gelelakk)                                                 2015
 • Bare velvære ( Vippeekstension)                                    2015
 • Rainbow Reiki 1.grad                                           07.02.2016

 

Andre interesser og ressurser.

 • Tidligere konsulent i hud/make-up firmaet Mary Kay
 • Jeg lager smykker- strikker, syr og hekler,
 • kurs i Silvametoden og Tarot,
 • praktiserer meditasjon og mindfulnes,
 • krim, selvutvikling, dikt
 • korsanger  
 • medlem i vinklubb og astrologiklubb.
 • Tilbringe tid med min familie.                                                                              

Inspirasjon og velvære

Frisøryrket var viktig for meg i mange år, der kurs og seminarer førte meg til trivelige sammenkomster i inn og utland, og i mange år var jeg ofte å finne på scenen i diverse konkurranser, både Nm og lokalt. Etter 23 år i bransjen ble det gitt tid og anledning til å reflektere, finne ny mening og retning i livet.Miin søken  førte meg til astrologiskolen Herkules.

I løpet av 4 års studier ved Gisle Hendes astrologiskole har jeg tilegnet meg et verktøy innenfor astrologi. En kunnskapskilde som gir innblikk i den menneskelige psyke, og viser en vei til økt bevissthet og personlig utvikling.I tillegg ønsket jeg å tilegne meg kunnskaper omkring healing og energiarbeid, og fant en vei gjennom Rainbow Reiki.

Reiki er et Japansk utrykk som betyr ”Spirituell livs energi” og er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosesser, slik at man kan forebygge sykdom, styrke sin helse og finne velvære og energi.

Detter er min reise på denne jorden så langt. Jeg er ingen utdannet pedagog men frisøryrket har gitt meg litt menneskekunnskap og interesse for individualitet. Jeg er sensitiv og intuitiv og velsignet med godt humør, og mener vi er kommet til jorden med ulike talenter som skal inspirere hverandre til vekst.

Meningen med min nettside er å være til inspirasjon for dem som titter innom. Håper sidene her kan være til inspirasjon for din personlighetsutvikling. 

 

Pallas Athene

Astrolog Karianne Stenshagen skriver om Pallas Athene.

Pallas Athene er gudinnen som bringer kreativitet, visdom og opplysning, og som kan hjelpe deg å realisere dine høyeste potensialer. Hun er kjent som gudinnen for visdom, og presenterer den delen i oss kvinner som realiserer oss selv i verden.Hvis vi skal oversette denne kvinnerollen til dagens samfunn presenterer Pallas Athene den delen av oss som bringer vår kreativitet ut i verden. Hun er blant annet grunderkvinnen, kvinnen som er selvstendig og som står på egne ben.

Pallas Athene sin plassering i horoskopet viser hvordan du kan frigøre din kreativitet

I mitt eget horoskop står Pallas Athene i Steinbukkens tegn og betyr 

at jeg skal skape noe fysisk og materialiserbart ut fra min kreative energi og skaperkraft. At jeg er født med en evne til å organisere, til å planlegge og til å tenke langsiktig. At jeg har en naturlig sans for proporsjoner, for form og for hellig geometri. Mulige steder jeg kan kanalisere denne energien er gjennom interiørdesign, arkitektur eller skulptur. Men det finnes selvsagt mange flere muligheter. Det kan komme naturlig for meg å bruke min skapende energi gjennom organisering og ledelse.

-hvordan du bringer din visjon ut i verden

Med Pallas Athene i steinbukken er vi typiske karrierekvinner med mye fokus på vår jobb. Men dette kan også leves ut som en stor dedikasjon til vårt kall og til den oppgaven vi kom for å gjøre i verden. På en eller annen måte er vi ment til å bringe vår visjon ut i det offentlige. Steinbukken er et tegn av tradisjoner, og med Pallas Athene i dette tegnet bærer vi med oss en tradisjon og visdom forbundet med den feminine kraften. Vi har en lederrolle i å fremme kvinner sin selvstendighet. Dette er en arketype som går flere ledd bakover i vår slektslinje. Det er også en kvinnerolle som har måttet tilpasse seg en mannsdominert kultur, og som har ført til mye undertrykkelse av det feminine. Tiden er inne for å vekke opp den feminine kraften, og her spiller vi en viktig rolle!

-hvordan du er som grunderkvinne

 
Med Pallas Athene i steinbukken er vi naturlige ledere. Som grunderkvinne vil vi ha evne for å utvikle struktur og for å jobbe målrettet frem mot målet. vi har behov for å lage oss en markedsplan og for å ha en klar visjon for hvor vi er på vei. Det er viktig for oss med rutiner, og vi trenger noen sunne rammer og grenser å jobbe innenfor. Samtidig er det viktig at vi finner balanse mellom jobb og privatliv og at vi trer ut av vår offentlige rolle når arbeidsdagen er over.

Med vennlig hilsen

Liv Edith Yttervik

Kommentarer

07.10.2020 20:18

Mervin Kuphal

schemas

01.10.2020 21:35

Golda Klocko

transmit

01.10.2020 17:49

Fay Ziemann

Turkmenistan

30.09.2020 22:24

Lexus Botsford

maximized

12.09.2020 19:26

Cullen Jenkins

Principal

12.09.2020 02:47

Anderson Conroy

Internal

07.09.2020 17:59

Chelsie Pouros

Dominica

02.09.2020 17:02

Reina Boyer

Rustic Wooden Chicken

29.08.2020 15:22

Dorcas Lueilwitz

Personal Loan Account

23.08.2020 06:07

Yazmin Beer

Algerian Dinar